Despre Noi

Castellini Tailoring

Intre Castellini si majoritatea clientilor exista un soi de parteneriat. In schimbul increderii pe care ne-o acorda, noi le oferim un look proaspat, o imagine noua, si de ce nu, chiar o mentalitate noua. O continuare fireasca a acestei filosofii este faptul ca le construim clientilor nostri tinute complete in functie de personalitatea, aspectul si constitutia fizica, de la pantofi si costum pana la cel mai discret detaliu vestimentar.

Ei stiu ca alegerea tinutelor este dublata de un set de servicii care include sfaturi stilistice, eventualele modificari pana la detaliu sau livrarea produselor la domiciliu. Astfel, ei au siguranta ca ceea ce cumpara li se potriveste manusa, evita risipa de bani investiti in produse care raman nepurtate in sifonier si costurile suplimentare aferente ajustarilor.

cms-img

Castellini Tailoring este povestea stilului masculin definit prin rafinamentul desavarsit, calitatea absoluta, pasiunea incontestabila si deplina incredere in propriile forte. Este definitia costumului traditional impecabil executat si adaptat nevoilor barbatului modern.

CASTELLINI

se defineste prin calitatea exceptionala a materialelor si accesoriilor care confera oricarui costum o nota de rafinament si eleganta la cele mai inalte standarde.

CASTELLINI

este mai mult decat un brand, este consultantul vestimentar in care ai incredere. De aceea, cu fiecare intalnire , ne vom asigura ca primesti toata atentia si detaliile necesare pentru realizarea unui produs su misura ideal conformatiei si statutului tau.

Unicitatea experientei, inseamna rabdare si grija extraordinara fata de client, de la recomandarea celor mai bune materiale si tesaturi la alegerea corecta a pieselor care intregesc tinuta destinata fiecarei ocazii.

Live Chat